Velkommen til Business Support

Business Support er en konsulentvirksomhed som har til formål at assistere dig og din virksomhed på et personligt plan.  Business Support tilbyder en bred vifte af administrative ydelser inden for regnskabs, skatte- og momsassistance. Bogføring og regnskabsaflæggelse, samt indrapportering til SKAT og Erhvervsstyrelsen er nogle af de ydelser som naturligt indgår i vores assistance. Vores kunder er små og mellemstore virksomheder. Business Support kan kontaktes her:

Business Support v/Zion Oved
Sandbjergvej 23
2740  Skovlunde
Tlf.: +45 2019 3848
zion@biz-support.dk
CVR.: 1336 8643

Kontakt os, hvis du/I ønsker at vide mere om hvorledes vi kan assistere dig. Det vil glæde os, at give dig/jer et kvalificeret og konkurrencedygtigt tilbud, baseret på dine/jeres behov.

Business Support har valgt at informere om nye juridiske nyheder fra SKAT. Det er her muligt at sende mig kommentarer eller uddybende bemærkninger til nyhederne. Du er naturligvis velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig og din virksomhed.

Skriv et svar